Verkkouutiset

TS: Rikollisryhmä Cannonball valtion vuokralaisena yli kymmenen vuotta

Keskusrikospoliisi selvittää, miten rikollistyhmä Cannonball MC päätyi Suomen valtion pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi Turussa. Tilojen luovuttaminen rikollisryhmän käyttöön on lain mukaan rikos.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Cannonballin tilat ovat sijainneet Turussa samassa osoitteessa yli kymmenen vuotta. Senaattikiinteistö, joka omistaa tilat Tavarakatu 2:ssa, kiistää vuokrasopimuksen liivijengin kanssa.

– Vuokralaisluettelosta ei löydy Cannonballia, tilat on vuokrannut Turun konepyöräyhdistys ry. Meillä ei ole ollut tiedossa, mitä yhdistys tekee, toteaa Senaattikiinteistöjen aluejohtaja Esko Kangaskoski Turun Sanomille.

Krp:n mukaan vuokralainen on Cannonballin turkulaisjäsenten hallinnoima bulvaaniyhdistys. Krp kertoo Cannonballin toiminnan olleen erittäin näkyvää Tavarakadulla.

– Osoitteeseen on tehty esimerkiksi kotietsintöjä, ja kerhotiloista on julkaistu kuvia lehdissä, sanoo ylikomisario Rabbe von Hertzen Krp:stä.

– Nyt ilmenneiden seikkojen perusteella irtisanomme vuokrasopimuksen, Kangaskoski toteaa.

Senaatille on siirtynyt viime vuosina valtion muilta toimijoilta valtava määrä vuokralaisia, joiden taustat yhtiö aikoo nyt tarkistaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)