Verkkouutiset

”Vihreät olivat ainoa puolue, joka halusi leikata yksityislääkäreiden Kela-korvauksia”

Ben Zyskowicz naureskeli vihreiden eri linjoja eri aikoina ja eri tilanteissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen Ben Zyskowiczin mielestä kaikki uskovat vihreitä, vaikka puolue antaa aivan erilaista viestiä eri suuntiin.

– Piilevä toivo onkin siinä että tuo perinteinenkin media joskus kiinnittäisi näihin vihreiden jatkuviin ristiriitaisuuksiin ja kaksinaamaiseen peliin huomiota, Ben Zyskowicz sanoi eduskunnassa.

Hän ihmetteli, että viime vuonna tähän aikaan vihreät omassa varjobudjetissaan olivat ainoa puolue, joka esitti leikattavaksi näitä yksityislääkäreiden Kela-korvauksia.

– No sitten kun hallitukselta tuli suunnitelma ja aikomus, että yksityislääkäreiden Kela-korvaukset leikattaisiin, niin siinä vaiheessa vihreiden Emma Kari julisti taas tuolla somessa sopivasti, että on tämä aivan hirveä naisvihamielinen hallitus, kun se meinaa puuttua näihin yksityislääkäreiden Kela-korvauksiin, jotka ovat monille gynekologeilla käyville naisille tosi tärkeitä, ja kirjoitti jotenkin, että onpas naisvihamielinen hallitus, Ben Zyskowicz virnisteli.

– Tällaista on tämä vihreiden politiikka, ja hyvin menee.

Myös keskustan Mikko Kärnä muisti asian.

– On tällainen esitys, jota te olette itse vaatineet, ja sen jälkeen toisaalla hyökätään, että näin ei saisi tehdä. Minä en pidä tällaisesta populistisen politiikan tekemisestä, Kärnä totesi.

Vihreiden Touko Aalto vastasi, että puolueen linja on Kela-korvauksista luopuminen.

– Se, että yksi edustaja pohtii mitä palveluita tämän valinnanvapauden piiriin syntyy, se on oikeasti hyvä kysymys, Touko Aalto sanoi.

– Puhdasta populismia ovat puhtaasti teidän puheenvuoronne, joissa pyritte ratsastamaan yksittäisillä virheillä ja jollain tapaa mustaamaan koko puolueen linjaa, Aalto jatkoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)