Verkkouutiset

”Ihmeitä voi tapahtua” vaihtui ”Elämä potkii aika pahasti” -tunnelmaan – yliopisto hyväksyi ja hylkäsi Erikan haun

Itä-Suomen yliopiston tekninen virhe veti maton alta yli 70 opiskelijalta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset kertoi Itä-Suomen yliopiston luokanopettajakoulutuksen opiskelijavalinnoiden rankasta virheestä tässä jutussaan. Yliopiston mukaan kyseessä oli ”inhimillinen tallennustekninen virhe”. Iltalehti kertoo, että hyväksymiskirje lähetettiin vahingossa 103:lle hakijalle, vaikka opiskelemaan valitaan 32.

Yksi 71:stä ylimääräisestä opiskelijasta on 19-vuotias loppilainen Erika Jalkanen. Ensimmäistä kertaa yliopistoon hakeneen Erikan Facebook-päivitys oli tällainen, kun hän oli saanut tiedon hyväksytyksi tulemisestaan:

– Ihmeitä voi näköjään tapahtua.. vielä eilen olin ihan menettäny toivoni kouluun pääsemisestä, mutta tänään tuli tieto että syksyllä kutsuu Joensuun Luokanopettaja koulutus!!

Erikan seinällä riemuittiin tapahtuneesta vuolaasti.

Mutta sitten tuli uusi kirje, jossa olleesta hylkäyksestä Erika laittoi kopion uuteen päivitykseen. Sen tunnelmaksi merkittiin feeling annoyed:

– Okei ei vissiin kannattais hehkuttaa ennen kuin on varma mistään… voisin sanoa että elämä potkii päähän aika pahasti tällä hetkellä

Ei voi uskoa todeksi, hän toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)