Verkkouutiset

Muita erityisohjeita venäläisturisteille: Älä nosta kulmakarvoja, älä lyö lapsia

Kanadassa venäläisten pitää muistaa välttää tunteita vastakkaisen sukupuolen kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän ulkoministeriön ohjeista eri maihin matkustaville turisteilleen on uutisoinut Indy100. Sen uutisessa pidetään ohjeita niin outoina, että ohjesaitin aitoutta epäillään. Kyseessä kuitenkin on Venäjän ulkoministeriön saitti.

Seuraavat ovat eräitä venäläisturisteille eri maita varten annettuja erityisohjeita:

Britannia: Kulmakarvojen nostaminen ”käsitetään epäilyksi”.

Tanska: ”Suositeltavaa pitää etäisyys, välttää henkilökohtaisia kysymyksiä, kysymyksiä varoista, työstä ja uskonnosta. Älä myöskään käsittele rotu- ja etnistä tai seksuaalista taustaa”.

Kanada: Älä vertaa USA:an. ”Pidättäydy osoittamasta tunteita vastakkaisen sukupuolen kanssa, jotta vältyt seksuaalisen häirinnän yrittämisen syytöksiltä”.

Hollanti: Älä ole juutalaisvastainen äläkä vertaa hollantilaisia saksalaisiin.

Norja: Erityishuomio on tärkeää tiukoissa lain määräyksissä kaikesta väkivallasta lapsia kohtaan, mukaan lukien läimäyttäminen, sitominen, äänen kohottaminen ja niin edelleen. Vastaavat toimet voivat aiheuttaa kansalaisten valituksia poliisille huoltajuudesta kaikkine seurauksineen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)