Verkkouutiset

Pahantahtoisia ihmisiä, muut tietää paremmin, ottaa päähän – meppi teki rankkoja mainoksia

Meppi Eija-Riitta Korhola puhuu vaalimainoksissaan kuulijalle politiikan tylsyydestä ja pahantahtoisuudesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Toukokuun eurovaaleissa jatkokaudelle pyrkivä kokoomuksen meppi Eija-Riitta Korhola on ladannut Youtubeen vaalivideoita, joissa hän puhuu poliitikolle totutusta poikkeavalla tavalla.

Eräällä videolla hän toteaa itseään ottaneen päähän politiikassa monta asiaa, joista ”yks on kova juttu”.

”Ja se on se, että tässä duunissa menettää tekijänoikeudet omiin motiiveihinsa. Jatkuvasti on niitä jotka tietää paremmin mihin mä tähtäsin ja mitä mä todella tarkoitan, ja usein se tietäminen liittyy siihen tosiseikkaan että politiikassa on aika iso tämä pahantahtoisuuskerroin. Aina oletetaan että se kuitenkin tavoittelee omaa etuaan ja keplottelee”, Eija-Riitta Korhola purkaa tuntojaan videolla.

”Senkin kanssa on elettävä, mutta sitä ei saa, ehdottomasti ei saa alkaa uskoa siihen. Ei tässä ois mitään järkeä tehdä sitä jos ajattelis että mä olen täällä ajamassa omaa etua”, hän jatkaa.

Korholan Youtube-sivuilla linkataan lisätietona hänen 2005 kolumniinsa asiasta Nykypäivä-lehdessä.

Muissa videomainoksissaan Eija-Riitta Korhola muun muassa toteaa, ettei politiikasta tarvitse olla kovin kiinnostunut vaan se on tylsää hommaa, jotta ihmiset voisivat elää mielenkiintoista elämää.

Hänen mukaansa poliitikoille asetetaan vaatimuksia olla stand-up -koomikoita, vaikka pitäisi ylläpitää tasokasta keskustelua.

Eräässä mainoksessa Korhola valittelee, että itseironia tuppaa vähenemään nykyisessä ammatissa. Yhdellä videolla hän sanoo, että yrittäjät ovat sankareita ja politiikassa se kamala vika, että puhutaan kakun jakamisesta mutta ei riittävästi helpoteta kakun leipojien tilannetta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)